داروخانه شبانه روزی پاستورداروخانه شبانه روزی پاستور


ميوه را با پوست بخوريم يا بدون پوست؟

خيلي از افراد تصور ميکنند اگر ميوه‌ها و بعضي ‌سبزيها را با پوست مصرف کنند، مفيدتر است اما هميشه اينطور نيست مثلا از آنجا که براي نگهداري محصولاتي مانند سيب سردخانه‌اي يا خيار گلخانه‌اي از ترکيب‌هاي شيميايي خاصي استفاده ميشود که در پوست ميوه و سبزي باقي ميماند، بهتر است اين محصولات قبل از مصرف پوست گرفته شوند اما چه ميوه و سبزيهايي را ميتوان با پوست خورد و کدام ميوه و سبزي را بايد پوست کند؟

 

colorful-fruits

در پاييز و زمستان، سيب را ميتوان با پوست خورد چون در اين فصل تازه است اما در فصل‌هاي ديگر براي نگهداري سيب از ترکيب‌هايي استفاده ميشود که خوراکي نيستند بنابراين پوست سيب‌هاي ذخيره شده در انبار، به ويژه سيب‌هايي که شب عيد ميخريد بايد حتما قبل از خوردن بگيريد.

خيار گلخانه‌اي هم حتما بايد پوست گرفته شود در حالي که خيار جاليزي را ميتوان با پوست خورد. پوست هويج هم هرچند نازک، بهتر است گرفته شود زيرا با وجودي که اين ‌کار اينکه مضراتي دارد، متاسفانه پاي آن نفت ميريزند.

کدو سبز را هم ميتوان با پوست مصرف کرد اما کيوي به دليل اينکه مدت طولاني نگهداري ميشود و در انبار ميماند، بايد قبل از خوردن پوست گرفته شود.

به‌طور کلي، ميوه‌هاي انباري و محصولاتي را که مدتي در گلخانه ميمانند بايد پوست کند چون در انبار سموم فسفره استفاده و حتما مقداري از اين مواد جذب پوست ميوه ميشود اما ميوه‌هاي تازه آمده به بازار را ميتوان با پوست خورد.



گروه: مطالب عمومي | تاريخ انتشار: 1394/03/31

© کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به داروخانه شبانه روزی پاستور می باشد. | طراحی و اجرا توسط حماسه ها